Ovaro Vuokra-asunnot on vuokralaisten palvelija. Ovaro Vuokra-asunnoilla on 1400 huoneistoa ja halu palvella vuokralaisiaan mahdollisimman hyvin. Ovaro Vuokra-asunnot pyrkii kuuntelemaan asukkaitaan ja täyttämään heidän toiveensa.

Vaivatonta ja luotettavaa​

Palvelemme asiakasta nopeasti ja luotettavasti. Pörssiyhtiönä toimintamme on julkista, läpinäkyvää ja eettisesti noudatamme korkeita arvoja. Haluamme auttaa sinua löytämään uuden kodin, jota ei tarvitse omistaa.

Ovaro Vuokra-asunnot - Kartta

Suurimmissa kaupungeissa

Ovaro Vuokra-asunnot sijaitsevat Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Kartalta näet kohteemme. Ovaro Vuokra-asunnot myös hankkii uusia asuntoja kasvupaikkakunnilta hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Vuokra-asunnot ovat palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Katso esittely Ovaro Vuokra-asuntojen Keravan kohteesta

Ovaro Vuokra-asunnot kunnosti vanhan Keravan asuntomessukohteen, jossa on 30 perheasuntoa. Se on yksi Ovaro Vuokra-asuntojen vanhemmista kohteista.

Yhteys

 

Ovaro Kiinteistösijoitus on vuokra-asuntoihin sijoittava yhtiö, jolla on 1400 asuntoa 25 eri paikkakunnalla Suomessa. Ovaro toimii pitkäaikaisena vuokra-asuntosijoittajana ja asumispalvelujen tarjoajana.

Ovaron osakkeenomistajat ovat suomalaisia sijoittajia.

Ovaro Vuokra-asuntojen vuokrasopimukset ja irtisanomiset sekä vastaa näihin liittyviin kysymyksiin vastaa kumppaninamme toimii Colliers International Finland.

Irtisanoutumislomake vuokralaisille: LATAA TÄSTÄ

Täältä löydät asuntomme

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tampere, Järvenpää, Turku, Lahti, Raisio, Oulu, Hämeenlinna, Kotka, Rovaniemi, Porvoo, Savonlinna