Ovaro Vuokra-asunnot on vuokralaisten palvelija. Ovaro Vuokra-asunnoilla on 1400 huoneistoa ja halu palvella vuokralaisiaan mahdollisimman hyvin. Ovaro Vuokra-asunnot pyrkii kuuntelemaan asukkaitaan ja täyttämään heidän toiveensa.

Vaivatonta ja luotettavaa​

Palvelemme asiakasta nopeasti ja luotettavasti. Pörssiyhtiönä toimintamme on julkista, läpinäkyvää ja eettisesti noudatamme korkeita arvoja. Haluamme auttaa sinua löytämään uuden kodin, jota ei tarvitse omistaa.

Ovaro Vuokra-asunnot - Kartta

Suurimmissa kaupungeissa

Ovaro Vuokra-asunnot sijaitsevat Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Kartalta näet kohteemme. Ovaro Vuokra-asunnot myös hankkii uusia asuntoja kasvupaikkakunnilta hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Vuokra-asunnot ovat palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Katso esittely Ovaro Vuokra-asuntojen Keravan kohteesta

Ovaro Vuokra-asunnot kunnosti vanhan Keravan asuntomessukohteen, jossa on 30 perheasuntoa. Se on yksi Ovaro Vuokra-asuntojen vanhemmista kohteista.

Yhteys

 

Ovaro Kiinteistösijoitus on vuokra-asuntoihin sijoittava yhtiö, jolla on 1400 asuntoa 25 eri paikkakunnalla Suomessa. Ovaro toimii pitkäaikaisena vuokra-asuntosijoittajana ja asumispalvelujen tarjoajana.

Ovaron osakkeenomistajat ovat suomalaisia sijoittajia.

Ovaro Vuokra-asuntojen vuokrasopimuksiin, irtisanomisiin ja vakuuksien palautuksiin vastaa Taloasema ja vuokra-asuntojemme vuokrauksesta vastaa kumppaninamme Colliers International Finland. Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä välilehdeltä.

Sähköinen irtisanoutuminen vuokralaisille, klikkaa tästä.

Täältä löydät asuntomme

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tampere, Järvenpää, Turku, Lahti, Raisio, Oulu, Hämeenlinna, Kotka, Rovaniemi, Porvoo, Savonlinna