Hankkeet

Ovaro Kiinteistökehitys

Ovaro panostaa hanke- ja kiinteistökehitykseen. Strategiamme mukaisesti gryndaus eli perustajaurakointi ja rakennuttaminen kuuluvat olennaisesti palveluihimme ja ydintoimintaamme. Hankimme tontteja, käynnistämme rakennuttamisen ja omaperusteisen asuntotuotannon. Kiinteistösijoituksien lisäksi yhtiön tavoitteena on rakennuttaa asuntoja sekä asuntosijoittajille että kuluttajille.

Toteutamme kiinteistökehittämisen hankkeita täydennysrakentamisen keinoin suomalaisissa kasvukeskuksissa. Tavoitteenamme on luoda uudenlaisia asumisen ympäristöjä esimerkiksi yhdistelemällä asumista ja toimitiloja. Yhtiömme avainhenkilöillä on merkittävää kiinteistökehittämisen osaamista.

Olemme valmistelemassa kiinteistö- ja aluekehityshankkeita suomalaisissa kasvukeskuksissa kuten Jyväskylä, Helsinki, pääkaupunkiseutu ja Tampere.

Haemme tontteja, potentiaalisia kohteita ja mahdollisia yhteistyökumppanuuksia erityisesti edellä mainituissa kaupungeissa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Toimitusjohtaja Marko Huttunen
+358 50 329 2563
marko.huttunen@ovaro.fi

Kiinteistökehitysjohtaja Marko Kaarto
+358 50 358 5874
marko.kaarto@ovaro.fi

Jyväskylän Kortepohja

Ovaro aloittaa Kortepohjan liikekeskustonttia koskevan kaavakehityshankkeen, jossa tarkoitus on muuttaa asemakaava asuinkäyttöön. Tavoitteena on saada tontille noin 6.000 kerrosneliömetrin asuntorakennusoikeus. Tämä mahdollistaisi noin 120 uuden asunnon rakentamisen tontille. Kiinteistökehityshankkeen koko on 18-20 M€. Rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2023 ja valmistua vaiheittain vuonna 2025.

Lue lisää

Tiedotteemme ›

Jyväskylän Kukkula

Ovaro Kiinteistösijoitus on ottanut merkittävän askeleen kiinteistökehittäjänä ja -sijoittajana. Kiinteistökaupasta ja esisopimuksista muodostuvan kokonaisuuden kauppahinta on 46 M€, joka jakaantuu kolmeen osaan arviolta vuosille 2021-2024. Jyväskylän Kukkula on samalla huomattava kehityshanke myös Jyväskylän kaupungille.

Hankkeessa ostajina toimivan konsortion muodostavat Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj, Investors House Oyj sekä Royal House Oy. Hanketta varten on perustettu kaksi yhteistyöyritystä: Apitare Oy ja Jyväskylän Kukkulan Kehitys Oy.

Lue lisää

Tiedotteemme ›

Hermia2

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj on ostanut Tampereelta toimistokiinteistön, jonka vuokrattavien tilojen pinta-ala on noin 10 000 neliömetriä. Hervannan yliopistokampuksella osoitteessa Hermiankatu 12:ssa sijaitsevalla kiinteistöllä on oma tontti, jolla on käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä noin 7 000 kerrosneliömetriä. Kiinteistön myyjä on Nordic Tower East Holding Oy ja sitä hallinnoi Niam Finland Oy.

Kohteen velaton kauppahinta on 6 miljoonaa euroa. Tämän hetken hieman yli 60 prosentin vuokrausasteella kiinteistön nettotuotto on noin 8,0 prosenttia. Hanke rahoitetaan kohteen kassavaroilla ja pankkilainalla.

Hermia2 verkkosivuilleEsimerkki toteutuneesta hankkeesta

Kerava Nissilänpiha – asuntojen modernisointihanke

Nissilänpiha sijaitsee lähellä palveluita, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hankkeen kustannus oli lähes miljoona euroa.

Asunnot uusittiin ja vuokrattiin täyteen vuoden 2020 aikana, jonka jälkeen yhtiö myi kohteen osana portfoliokauppaa vuonna 2021.

Ovaro tukee osaltaan Keravan kaupungin kehittymistä arvostetulla Jaakkolan asuinalueella tarjoamalla laadukkaita asuntojen kaiken ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville.