395 000

Euromääräinen nettotuotto vuodessa

2,500 m²

Pinta-ala

1977

Rakennusvuosi

Oma

Tontti

Toimistokiinteistö Jyväskylän keskustaan

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n on hankkinut noin 2.500 m²:n toimistokiinteistön Jyväskylän keskustan alueelta. Omalla tontilla oleva toimistokohde sijaitsee Jyväskylän ruutukaava-alueella osoitteessa Yrjönkatu 42. Kohteen Ovarolle myi Sijoitusasunnot.com kauppahintaan 3,0 M€. Kohde on tällä hetkellä täyteen vuokrattu ja nettotuotto on tällä hetkellä noin 15,2 %. Toimitila on rakennettu vuonna 1977 ja peruskorjattu vuonna 2002 ja 2007.

”Toimistokohteen hankinta Jyväskylästä toteuttaa Ovaron strategiaa. Lisäksi kiinteistö tarjoaa pitkällä aikavälillä monipuolisen vuokraus- ja kaavakehityspotentiaalin”, kuvailee Ovaron toimitusjohtaja Marko Huttunen.

Monipuoliset kehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa

Toimistotilan asemakaava on ALK eli asuin-, liiketila- ja korttelialue. Kohde tarjoaa mielenkiintoisia kehittämismahdollisuuksia tulevaisuudessa. Kohteeseen voidaan esimerkiksi harkita asuinkotien rakennuttamista. Myös kiinteistön korottaminen yhdellä lisäkerroksella on mahdollista.

Haluttu vuokratila

Hyvällä sijainnilla Jyväskylän keskustassa sijaitseva toimistotila erottuu edukseen katukuvasta. Rakennus on myös näyttävä sisältä: korkea aulatila luo paikalle tulijalle hienostuneen ensivaikutelman.

Toimistotila on muuntojoustava ja soveltuu erinomaisesti liiketilaksi ja toimistoksi. Kiinteistö on tällä hetkellä vuokrattu täyteen.