21

Asuntoa

70 M2

Asuntojen keskipinta-ala

A

Energialuokka

Asuntohanke Keravan Laurintielle

As Oy Merikallio nousee Keravan Laurintielle, aivan ydinkeskustan eteläpuolelle. Tontti sijoittuu Laurintien ja Viertolantien kulmaukseen. Tontti on purkavaa täydennysrakentamista. Suunniteltu kerroskorkeus on neljä. Täydennysrakentamisen lähtökohtana on toteuttaa korkeatasoista asumista Keravan keskusta-alueelle painottaen monipuolisia perheasumisratkaisuja. Viitesuunnitelmaratkaisu perustuu energiatehokkaaseen A-energialuokan toteutukseen.

Rakentamisella tavoitellaan viihtyisää ja ympäristöä kunnioittavaa kokonaisuutta. Arkkitehtuurissa pyritään selkeyteen ja tasaiseen rytmiin. Rakennuksen katupuolen nurkissa olevat parvekkeet ovat osa kappalemaista rakennusmassaa ja ovat sisäänvedettyjä. Katujulkisivussa on yksi sisäänvedetty parvekelinja. Eteläpuolen parvekkeet muodostavat selkeän, yhtenäisen ja hillityn julkisivukokonaisuuden.

Energiatehokasta omistusasumista Keravan keskustassa

As Oy Merikalliossa on 21 asuntoa, joiden keskipinta-ala on noin 70 neliömetriä. Taloyhtiössä on maalämpö ja A-energialuokka. Talon katolle asennetaan aurinkopaneelit, ja asukkaan on myös mahdollista ostaa oma paneeli myös parvekkeelleen – näin saa katettua osan sähkölaskusta!

Autotalleja rakentuu viisi kappaletta kerrostalon runkoon. Taloyhtiössä löytyy myös autokatoksia ja -paikkoja.

 

Ovaro mukana Keravan kaupungin kehittämisessä

As Oy Merikallio on ainoa vuonna 2023 Keravan keskustaan rakentuva hanke. Tämä on Ovaron ensimmäinen hanke Keravalla, ja haluamme olla mukana Keravan kaupungin kehittämisessä. Hankkeen sijainti on todella ainutlaatuinen, sillä se on aivan ydinkeskustan eteläpuolella. Palvelut, koulut ja päiväkodit sijaitsevat aivan lähellä ja Helsinkiin pääsee kätevästi.

Asunnonomistajat pääsevät vaikuttamaan sisustusvalintoihin ja kohde rakennetaan modernius, valoisuus, avaruus ja laadukkaat materiaalit mielessä.