Ovaro Kiinteistökehitys

Ovaro panostaa hanke- ja kiinteistökehitykseen.  Strategiamme mukaisesti gryndaus eli perustajaurakointi ja rakennuttaminen kuuluvat olennaisesti palveluihimme ja ydintoimintaamme.  Hankimme tontteja, käynnistämme rakennuttamisen ja omaperusteinen asuntotuotannon. Kiinteistösijoituksien lisäksi yhtiön tavoitteena on rakennuttaa asuntoja sekä asuntosijoittajille että kuluttajille.

Toteutamme kiinteistökehittämisen hankkeita täydennysrakentamisen keinoin suomalaisissa kasvukeskuksissa. Tavoitteenamme on luoda uudenlaisia asumisen ympäristöjä esimerkiksi yhdistelemällä asumista ja toimitiloja. Yhtiömme avainhenkilöillä on merkittävää kiinteistökehittämisen osaamista.

Olemme valmistelemassa kiinteistö- ja aluekehityshankkeita suomalaisissa kasvukeskuksissa kuten Jyväskylä, Helsinki, pääkaupunkiseutu ja Tampere.

Haemme tontteja, potentiaalisia kohteita ja mahdollisia yhteistyökumppanuuksia erityisesti edellä mainituissa kaupungeissa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Toimitusjohtaja Marko Huttunen
+358 50 329 2563
marko.huttunen@ovaro.fi

Kiinteistökehitysjohtaja Marko Kaarto
+358 50 358 5874
marko.kaarto@ovaro.fi

Kukkula-hanke

Kukkula-hankkeen toteutuessa Ovaro ottaa merkittävän askeleen kiinteistökehittäjänä ja -sijoittajana.

Ovaro Kiinteistösijoitus valmistelee merkittävää kiinteistöinvestointia Jyväskylässä

Ovaro Kiinteistösijoitus on osana kolmen yrityksen konsortiota sopinut 28.4.2021 Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin kanssa, että osapuolet pyrkivät noin 85.000 m2 suuruisen kiinteistön kauppaan. Valmisteltavassa kaupassa konsortio ostaisi Sairaanhoitopiiriltä Jyväskylästä entisen keskussairaala-alueen rakennuksineen 46 M€ kauppahinnalla. Kukkula -hankkeeksi nimetty entinen keskussairaala-alue muodostuu säilytettävistä ja purettavista rakennuksista sekä mahdollisesti kaavamuutoksen jälkeen syntyvästä uudesta rakennusoikeudesta.

Hankkeessa ostajina toimivan konsortion muodostavat Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj, Investors House Oyj sekä Royal House Oy. Osapuolten tarkoitus on määrittää kaupan pääehdot ja solmia valmisteltava kauppa vuoden 2021 aikana.

Tiedotteemme ›

Kuva: Keskisuomalainen.fi

Kerava Nissilänpiha – asuntojen modernisointihanke

Asunnot uusittiin 2-8/2020 välisenä aikana. Kohde onkin nyt suosittu ja sen asunnot on vuokrattu. Nissilänpiha sijaitsee lähellä palveluita, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hankkeen kustannus oli lähes miljoona euroa.

Ovaro tukee osaltaan Keravan kaupungin kehittymistä arvostetulla Jaakkolan asuinalueella tarjoamalla laadukkaita asuntojen kaiken ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville.