Kolme toimistokohdetta Jyväskylässä

Ovaro kiinteistösijoitus Oyj omistaa, hallinnoi ja kehittää kolmea Jyväskylän keskustan alueella sijaitsevaa toimistokokonaisuutta. Tältä sivustolta löydät kootusti tiedot Nisulankulman, Ahlmanin ja Voimalan toimistotiloista.

Toimitilat Nisulankulma

Tämä toimistokohde tarjoaa kustannustehokkaat ja modernit toimitilat keskeisellä sijainnilla Jyväskylässä. Kohde sisältää toimistojen lisäksi erilaisia yhteiskäyttötiloja. Keskeisestä sijainnista huolimatta toimitila tarjoaa vuokralaisille lämmitystolpallisia parkkipaikkoja.

Toimitilat Ahlman

Ahlman tarjoaa kustannustehokkaat toimitilat järven rannalta osoitteessa Ahlmaninkatu 2. Toimistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Jyväskylän Mattilanniemessä yliopiston ja teknologiayritysten ympäröimänä. Hiljattain uusittujen toimistotilojen lisäksi kohteesta löytyy vuokralaiselle laadukkaat yhteiskäyttötilat ja parkkipaikat.

Toimitilat Voimala

Voimalan toimitila tarjoaa muuntojoustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun myös suurempiin toimitilatarpeisiin. Toimistokohteeseen on lähiaikoina uusittu esimerkiksi ilmanvaihto, hissit, julkisivu, ikkunat ja katto. Tämäkin toimitila on erittäin keskeisellä sijainnilla osoitteessa Sepänkatu 4. Lisäksi toimitilasta löytyy vuokralaiselle useita yhteiskäytöllisiä neuvottelutiloja ja sauna.

timo_profile_image

Timo Kauppinen

+35845 1617 317
timo.kauppinen@atr-group.fi

"Ota Timoon yhteys ja anna Timon ratkaista toimistohaasteet"