2,000 M2

Pinta-ala

2024

Kiinteistökehityksen aloitus

Kesko Oyj

Ankkurivuokralainen

Ovaro kehittää historiallisesta rakennuksesta modernin liikekiinteistön – merkittävänä vuokralaisena Kesko Oyj 

Ovaro rakennuttaa ja vuokraa liiketilat K-Marketille Jyväskylän Nisulankulmaan. Kohde sijaitsee osoitteessa Nisulankatu 78. Alueelle on kaivattu jo pidempään päivittäistavarakauppaa, joten pitkäaikainen vuokrasopimus Kesko Oyj:n kanssa oli nappivalinta.

Nisulankulma K-Market Jyväskylä

Kolmen kerroksen verroin kiinteistökehitystä

Nisulankulma on 2000-neliöinen ja kolmikerroksinen kiinteistö. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Kohteen nykyiset toimistotilat muutetaan liiketiloiksi ja samalla kohteeseen tehdään perusteellinen remontti, joka sisältää myös talotekniikan uusimista. Ovaron tarkoituksena on myydä kohde eteenpäin kiinteistökehitystyön jälkeen. 

Tavoitteena freesi ja elinvoimainen liikekeskus

Tilojen muutostyöt alkavat keväällä 2024 ja K-Market avaa ovensa vuoden 2024 lopulla. Ovaro alkaa saada vuokratuottoa kohteesta arviolta vuoden 2025 alusta alkaen. K-Market tulee sijaitsemaan kolmikerroksisen kohteen ylimmässä kerroksessa, joten kohteeseen jää kehitettävää tilaa ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Näistä tiloista käydään parhaillaan neuvotteluja, joiden odotetaan etenevän vauhdikkaasti. Tavoitteena on luoda kohteen vuokralaisten välille synergia, jossa yritysten toiminnot ja asiakasvirrat tukevat toisiaan. 

”Olen iloinen, että pääsemme rakennuttamaan ja vuokraamaan K-Market liiketilat Kesko Oyj:lle. Kyseessä on käyttötarkoituksen muutoshanke, jossa toimistotiloja muutetaan aikaisempaa tuottavampaan muotoon. Haluamme luoda kiinteistökehityksellä uutta omistaja-arvoa ja parantaa kyseisen kaupunginosan elinvoimaa uusilla palveluilla.” 

Marko Huttunen, Ovaron toimitusjohtaja

“K-Market toimii hyvänä veturina muiden vuokralaisten valinnassa. Ymmärrämme heidän bisnestään, joten haluamme kehittää kiinteistön, jossa kaikki vuokralaiset hyötyvät toisistaan.” 

Ville Karlström, Ovaron analytikko 

Lue Ovaron tiedote aiheesta