2556,5 m²

Pinta-ala

2016

Rakennusvuosi

Vuokra

Tontti

Ovaron suosituin vuokrakohde

Ovaron omistama Hämeenlinnan Salmiakki on Loimalahdessa sijaitseva vuonna 2016 rakennettu rivitaloyhtiö. Sen asuinpinta-ala on 2556,5 neliömetriä ja yhtiö käsittää 52 asuntoa. Uudenkarhea ja suhteellisen suurikokoinen Salmiakki koostuu rivitaloista ja yhdestä isommasta luhtitalosta. Kohde sijaitsee Hämeenlinnan kaupungin vuokratontilla.

Salmiakki on Ovaron kysytyimpiä vuokrakohteita. Kohteen käyttöaste on huikeat 95 %. 

Hämeenlinnan Salmiakki Tervapadantie

Asuntoja monenlaisten perheiden tarpeisiin

Salmiakista löytyy monia asuntotyyppejä erilaisten asujien tarpeisiin. Yhtiössä on eniten kaksioita ja kolmioita, mutta myös sitä suurempia koteja ja yksiöitä. Salmiakin asuntojen keskipinta-ala on 49 neliömetriä. 

Salmiakki on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Alue on rauhallinen ja se sijaitsee 5 km Hämeenlinnan keskustasta. Taloyhtiöllä on reilusti parkkipaikkoja ja asunnoissa on omat pihat. Lähikauppa sijaitsee vain 300 metrin päässä.

Taloyhtiön kehittäminen

Salmiakkiin on sunnitteilla energiaremontti, joka tietää asukkaille yhä käyttäjäystävällisempää asumista. Kyseistä remonttia suunnitellaan vuodelle 2024.

Myös terasseja aiotaan freesata yleisilmeen ja käyttömukavuuden parantamiseksi. Näin ajanvietto omilla pihoilla on entistä viihtyisämpää.